List management

Data is een belangrijke sleutel naar succes in DM. Indien u een klantdatabase bezit dan zult u misschien niet gelijk denken om deze data ter beschikking te stellen aan derde partijen. Uw klanten zijn immers de basis van uw bedrijf, uw goudmijn.

Belangrijke vragen hierin zijn uiteraard om te kijken naar de wettelijke mogelijkheden, naar de kwaliteit van uw database, naar het profiel ervan en voor welke welke partijen en markten de data beschikbaar gesteld kan worden. Op basis hiervan wordt samen gekeken naar de omzetmogelijkheden.

Wij proberen zo gericht mogelijk klanten aan te brengen maar u geeft altijd een definitief akkoord op een aanvraag en blijft uiteraard eigenaar van uw database.

Data wordt in de regel voor eenmalig gebruik ter beschikking gesteld. Pas na akkoord zullen wij zorgen voor de administratieve afhandeling, de contracten, de opschoning van de data met de wettelijke registers als Postfilter en het Overledenen Register.

Ook schonen wij uw database op met de retouren die wij vanuit de diverse campagnes ontvangen. Zodoende worden er geen personen onnodig benaderd en voorkomt dit eventuele klantirritatie.

We halen het maximale uit uw database maar beloven hierin geen gouden bergen. U krijgt van ons een eerlijk beeld van de mogelijkheden. Naast omzet kan het opzetten van een samenwerking, een barter of een endorsed campagne misschien wel interessanter zijn.

©2022 OUTPOST - Boosted by Watch4Media