Internationaal

Al meer dan 25 jaar weten wij onze weg in Europa te vinden. Wij staan u graag ter zijde bij het benaderen van de gehele Europese markt, enkele landen of een specifiek land. Ook buiten Europa kennen wij de wegen in Azië, de VS en het Midden-Oosten.

Hierbij dient rekening gehouden te worden met de lokale wetgeving. Wij kennen de lokale wetten en gebruiken en geven u hier graag advies over.

Daarnaast zijn er belangrijke data-technische aspecten. Niet elk land kent namelijk zo’n fijnmazig postcodesysteem als Nederland. In landen als Frankrijk en bijvoorbeeld Spanje heeft niet elk adres een straat of huisnummer. Hoe voorkom je dat deze personen slechts één uiting ontvangen?

Wilt u inserten in Noorwegen? Wij weten precies in welke pakketten of bladen u kunt bijsluiten. Wilt liever mailen in Spanje, wij helpen met de juiste data, het uitsluiten van lokale Robinson bestanden, het uniformeren conform de Spaanse regelgeving en het ter post bezorgen in Nederland of Spanje.

Een Europese emailcampagne? Wij voeren dit graag voor u uit, wij weten als de beste waar en bij wie we moeten zijn voor lokale bestanden, deze zijn vaak zeer gericht, up-to-date en succesvol. Wij kennen de lokale partijen die de lokale look en feel kunnen bewerkstelligen, alles voor een zo goed mogelijke response.

©2024 OUTPOST - Boosted by Watch4Media