MultiBooster introductie-aanbod: 2 maanden gratis

Veel uitgeverijen hebben de kracht van SubsBooster al ontdekt. Onze online campagnetool neemt prospects mee in hun ‘buying mood’ waarbij we tot 55% kunnen upsellen. Ons nieuwe platform heet MultiBooster. Een plek waar we uitgevers laten samenwerken; een nieuwe vorm van online inserting, zonder dat het ten koste gaat van de eigen werving.

Wat is het?
MultiBooster is een online platform voor marketeers om abonnees te werven en abonnementen te upgraden. Nadat jouw nieuwe abonnee zijn bestelling heeft afgerond, worden 2 extra aanbiedingen getoond. Je deelt jouw bereik met de mede-deelnemers aan het MultiBooster Platform; een vorm van online inserting. Opinieblad, krant, tv-gids, glossy of tuinblad? Jij kiest met wie je samenwerkt en welke aanbiedingen hier worden geplaatst.

Wat levert het op?
Met onze online tool profiteer je direct van upsell- en rescue technieken in je eigen campagne. Circa 50% van de nieuwe abonnees kunnen we upgraden. Daarnaast werf je abonnees via de campagnes en het bereik van collega-uitgevers op het MultiBooster platform die jouw aanbieding plaatsen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden van upselling en het MultiBooster platform graag toelichten: 020 676 49 66.

Plaats een reactie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =

©2016 OUTPOST - Boosted by Watch4Media